Stucadoorswerk in Melsele, Beveren-Waas, Vrasene en omstreken?

Bent u op zoek naar een vakman die stucwerk voor u kan uitvoeren in Melsele, Beveren-Waas, Vrasene en omstreken? Dit is en blijft een aparte discipline, een echt vak. U hoeft voor deze werkzaamheden niet per se naar een specifiek stukadoorsbedrijf op zoek. Door zijn veelzijdigheid kunt u De Klussenier Niels Temmerman bij u in de buurt ook inschakelen voor alle grote en kleine stucwerkzaamheden. Het grote voordeel ten opzichte van een gespecialiseerd stukadoorsbedrijf is dat De Klussenier Niels Temmerman ook alle andere werkzaamheden direct voor u kan uitvoeren. Wel zo makkelijk dat u tijdens een (grote) verbouwing, waar onder andere stucwerk in voor komt, slechts één vakman over de vloer hebt.

Ook voor complete stucopdrachten, met grote oppervlakken, kunt u bij De Klussenier Niels Temmerman aankloppen. In enkele gevallen zal hij een collega-Klussenier inschakelen. De Klussenier Niels Temmerman blijft het enigeaanspreekpunt, hij regelt alles om uw opdracht tot in de puntjes te verzorgen.

Stucwerk binnen en buiten

De Klussenier Niels Temmerman kan alle stukadoorswerkzaamheden voor uw plafond, wanden en/of badkamer voor u uitvoeren. Ook buitenshuis staat De Klussenier Niels Temmerman zijn mannetje. Heeft u wensen met betrekking tot stucwerk buitenshuis? Wanneer u hiervoor De Klussenier Niels Temmerman inschakelt kunt u rekenen op strak stucwerk in de stijl, afwerking en kwaliteit die u wenst.

Voordat u besluit dat een bepaalde ruimte van stucwerk voorzien dient te worden is het belangrijk om met De Klussenier Niels Temmerman de ondergrond van het stucwerk te bespreken. Niet op elke ondergrond kan namelijk stucwerk gedaan worden. Stucwerk kan aangebracht worden op baksteen, cellenbeton, fermacell platen, gipsplaten en stucplaten, beton en giboblokken. Heeft u deze ondergrond niet voor uw stucwerk, maar bijvoorbeeld hout, ijzer of behang. Dan kan De Klussenier Niels Temmerman u helpen bij het gereed maken van de ondergrond zodat het stucwerk op een juiste manier aangebracht wordt. 

Bent u benieuwd wat er mogelijk is? De Klussenier Niels Temmerman komt graag bij u langs om de gewenste werkzaamheden te bekijken. Hij denkt met u mee en kan u gelijk voorzien van advies.

De Klussenier Niels Temmerman, uw veelzijdige vakman

De Klussenier Niels Temmerman
De Klussenier Niels Temmerman

Keizer Karelstraat 54
9120 Melsele

Dien uw offerte-aanvraag in   

03 541 78 55
0468 24 63 71
n.temmerman@klussenier.be

Ingeschreven bij KBO onder nr. 0712932974

Ja, ik wil een vrijblijvende offerte van 
De Klussenier Niels Temmerman

 
Loading...